Želite da se na Vašoj trpezi nađu kvalitetni i zdravi mesni proizvodi, čiji se kompletan proces proizvodnje i prerade dešava u Crnoj Gori?

Želite garanciju da mesni proizvodi koje konzumirate ne dolaze iz masovne industrijske proizvodnje, već sa pašnjaka sjevera Crne Gore?  

Želite da Vam proizvodi koje smo već pomenuli dođu direktno na željenu adresu?

Po prvi put u Crnoj Gori imate mogućnost da sve navedeno dobijete na jednom mjestu.

 Mesara.me je ideja koja povezuje male domaće proizvođače i prerađivače mesnih proizvoda koji su očuvali tradicionalne načine proizvodnje, sa kupcima kojima takvi proizvodi nisu bili lako dostupni. Oslanjamo se isključivo na sirovinsku bazu domaćeg porijekla, provjerenog kvaliteta, uz garantovano očuvanje bezbjednosti i svježine hrane prilikom dostave.

Naš glavni cilj je da damo doprinos očuvanju postojeće domaće proizvodnje i stimulišemo njen rast i razvoj. Takođe, želimo i da promovišemo kupovinu domaćih proizvoda, zbog čega smo omogućili lakšu dostupnost svježih i zdravih domaćih proizvoda, koje uz pomoć portala mesara.me  na jednostavan način možete dobiti isporukom na željenoj adresi. Dostava specijalnim vozilima opremljenim Thermo King hladnjačama garantuje očuvanje svježine i kvaliteta proizvoda.